Logo ontwerp op maat besparen op ontwerpkosten

Logo-Bestellen biedt u een professioneel logo tegen een tarief waar u alleen maar van kan dromen, honderden euro's uitgeven om een persoonlijk logo te laten ontwerpen is vanaf nu niet meer nodig. Wij bieden u een logo aan tegen een meer dan redelijk tarief waarbij u kunt kiezen tussen een logo dat alleen gebruikt zal worden voor online activiteiten en presentaties of een logo dat ook geschikt dient te zijn om op drukwerk te presenteren.

Hierbij kunt u denken aan flyers, folders, buttons, rollup banners en andere promotie materialen waarmee u uw bedrijf en activiteiten kenbaar wilt maken. Levering van een bij ons besteld logo is over het algemeen binnen drie werkdagen, sneller kan haast niet. Neemt u gerust een kijkje in ons portfolio om een gedeelte van ons eeder gemaakte werk te bekijken en zo te kunnen bepalen of onze ontwerp stijl aansluit bij uw wensen.

Logo-Bestellen is onderdeel van de grafische ontwerpgroep Bannerwinkel die al jarenlang een bekende en vertrouwde naam is in de wereld van het grafisch ontwerp en alles wat met grafisch design te maken heeft graag voor zijn rekening neemt.

Logo-Bestellen staat voor:

  • Goede service
  • Snelle levering
  • Professioneel ontwerp
  • Vriendelijke communicatie

besparen op ontwerpkosten

Waarom zou u een logo laten ontwerpen?

Een logo is het gezicht van uw bedrijf, de eerste indruk die u maakt en uw uitstraling en herkenningpunt naar buiten. Het briefpapier, de visitekaartjes en alle andere uitingen zijn in feite
de jas die u als bedrijf aantrekt. Samen vormt dit geheel een indruk die u richting uw doelgroepen maakt. Bij elkaar vormt dit uw persoonlijkheid; ofwel uw identiteit.

Logo's zijn van individuele aard

De ontwerpen van de logo's worden steeds meer individueler om zodoende een betere onderscheiding van de rest te kunnen maken. Logo's zijn een perfecte manier om uw bedrijf herkenbaar te maken voor uw doelgroep, een goed ontwerp is daarbij van cruciaal belang om zo gemakkelijk de aandacht op u en uw bedrijf te vestigen. Logo's dienen er professioneel uit te zien en dienen direct door uw doelgroep herkend te worden als ze het logo voor een tweede keer onder ogen krijgen.

Logo's zijn niet tijdloos

Als u éénmaal een logo heeft laten ontwerpen dat is dit niet voor eeuwig. Ook logo's zijn aan ouderdom onderhevig doordat de technieken, kleuren en grafische inzichten veranderen. Kijkt u bijvoorbeeld maar eens naar de grote bedrijven zoals Rabobank, Heineken, Gemeente Amsterdam enz, enz, enz. Van tijd tot tijd steken ze hun logo allemaal in een nieuw jasje om zodoende weer de uitstraling en kleuren van de hedendaagse tijd te hebben.

Ons bestelformulier werkt simpel en eenvoudig, u vult van boven naar beneden alle velden in en bent dan slechts nog enkele dagen verwijderd van een grotere naamsbekendheid bij uw doelgroep.

Bestel uw logo

Web Analytics